Ung Næstved-rytter har ambitionen klar:
Jeg vil på landsholdet

16-årige Tobias Aarup Levring har valgt Team Fri BikeShop Zealand Cycling junior som holdet, hvor hans store ambitioner kan blive til virkelighed. Han tager i næste sæson skridtet op i U19-klassen og satser på hans fremgang i ungdomsrækkerne kan fortsætte så meget, så han kan køre i rødt og hvidt.

Trikoten han foreløbig må trække på, når han sammen med holdkammeraterne på de sjællandske team skal køre land og rige rundt i de kommende måneder – er dog sort, hvid og rød. Men står det til den målrettede rytter fra Næstved, så må den gerne kombineres med én uden sort; nemlig landsholdstrøjen.

”Drømmen er at blive professionel cykelrytter. Men i første omgang er målet at køre minimum tre top-10 placeringer hjem i den kommende sæson og på den måde komme ind på U19-bruttolandsholdstruppen”, siger Tobias Aarup Levring, der udover at køre ræs på landevejen også er at finde på cykelbanen i vinterhalvåret, hvor han sidste år hev en 3. plads hjem i disciplinen omnium.

Idolet er Jesper Skibby
Tobias Aarup Levring går op i cyklingens konkurrenceelement med liv og sjæl kombineret med sjov og ballade. Vis ham et byskilt og det er stensikkert at han sætter spurten ind og ret sandsynligt at han kommer først forbi skiltet. Hans egenskaber på en cykel gør ham farlig i en spurt, hurtig på en bakke og en arbejdshest i et udbrud.

”Jeg synes selv jeg er aggressiv og viljestærk og jeg kan gode lide hårdheden i løbene”, fortæller Tobias Aarup Levring og minder på den måde en del om idolet Jesper Skibby, der som eneste dansker har vundet etapesejre i alle tre Grand Tours årtier inden der overhovedet var tænkte på Tobias Aarup Levring.

Team Danmark sikrer tid til træning
Næstved Bicycle Club, NBC, har dannet rammen om Tobias Aarup Levrings fire år som cykelrytter – og det er derfor også et naturligt valg for både ham og Team Fri BikeShop at de i den kommende sæson slår pjalterne sammen. Og begge parter har udsigt til fortsat fremgang – ikke mindst når Tobias Aarup Levring får optimal mulighed for at passe træningen i dagligdagen.

”Jeg går på Team Danmark linjen på Vordingborg Gymnasium og har dermed fire år til at blive student i stedet for tre. Så er der tid til både de benhårde intervaller, løbene i weekenden med teamet og at hænge ud med vennerne, siger humørsprederen fra Næstved.

Share This
X
X
X
X